Sayid Jarrah

ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Σώθηκε φεύγοντας από το νησί ως μέλος των Oceanic 6 και παντρεύτηκε την Nadia. Ο Ben τον έπεισε ότι ο Windmore είναι υπεύθυνος για το θάνατο της αγαπημένης του και κατόπιν τον στρατολόγησε για να αφανίσει τους ανθρώπους κλειδιά του Windmore.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Η κυνηγός κεφαλών Ilana τον παγίδεψε και στην συνέχεια τον ανάγκασε να επιβιβαστεί στην πτήση 316 της Άγκυρα Airways. Το πισωγύρισμα του χρόνου τον μετέφερε στην δεκαετία του '70 όπου συνελήφθη από την Dharma.

Naveen Andrews

Πριν τρία χρόνια το People τον ανακήρυξε σαν ένα από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο.

Πήρε μέρος στην ανεξάρτητη παραγωγή Animals του σκηνοθέτη Douglas Aarniokoski και Planet Terror του Robert Rodriguez

Ο Andrews ινδικής καταγωγής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά όπως ο ίδιος λέει βρήκε το πραγματικό σπίτι του στο Hollywood. Ξεκίνησε την καριέρα σαν μουσικός, κιθαρίστας και συνθέτης. Κέρδισε υποτροφία στο Guildhall School of Drama και ήταν μαζί με τους Ewan mcgregor και David Thewlis. Το ταλέντο του στη μουσική χρειάστηκε για μια από τις πρώτες κινηματογραφικές δουλειές. Κλήθηκε να παίξει το ρόλο ενός πακιστανού μουσικού που ονειρεύεται να γίνει αστέρας την κάντρι στο Nashville. Γί αυτό το ρόλο ήταν υποψήφιος για το Evening Standard Award στην κατηγορία του πολλά υποσχόμενου νέου ηθοποιού.

Έγινε διεθνώς γνωστός για την συμμετοχή του στο ρομαντικό έπος The English Patient που πήρε το Oscar καλύτερης ταινίας το 1997. Μετά τι μεγάλη αυτή επιτυχία πρωταγωνίστησε σε πλειάδα ταινιών όπως Kama Sutra, Mighty Joe Young, True Love and Chaos, Rollerball και Drowning on Dry Land.

Η ικανότητα να ενσαρκώνει και να αποτυπώνει μεγάλη γκάμα ρόλων και εθνοτήτων, σε συνδυασμό με το μουσικό του ταλέντο αποτελούν την παρακαταθήκη για το μέλλον του.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου