John Lock

ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Με την περιστροφή του τροχού μεταφέρθηκε εκτός νησιού. Με τη βοήθεια του Widmore, προσπάθησε να επανενώσει τους Oceanic 6 και να τους πείσει να επιστρέψουν στο νησί λίγο πριν δολοφονηθεί από τον Ben.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Το πτώμα του Locke επιβιβάστηκε στην πτήση 316 της Ajira Airways. Στο νησί, ο ίδιος, ή τουλάχιστον η φυσική μορφή του, ξυπνά στο παρόν.

Terry O'Quinn

Είναι σαφές ότι αυτός ταλαντούχος ηθοποιός είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του δημιουργού της σειράς JJ Abrams, αφού αρχικά συμμετείχε στο Alias πριν μεταβεί στο Lost.

Μετά την απόκτηση εμπειριών σε θεατρικές παραγωγές στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, ο Terry O'Quinn έκανε το ξεκίνημα του και στο σινεμά ως Jerry Blake, (ο φαινομενικά ήπιος αλλά πραγματικά μανιακός άρχοντας του σπιτιού), στο Stepfather. Άλλες  ταινίες που συμμετείχε είναι το Young Guns, The Rocketeer, Places in the Heart, The Cutting Edge, Primal Fear, The Forgotten One και το Black Widow.

O 'Quinn έπαιξε σε αρκετά επεισόδια της σειράς του Chris Carter, Millennium ,ενώ εμφανίστηκε και στις σειρές The West Wing, Alias και JAG.

Το 2007 O'Quinn κέρδισε ένα βραβείο Emmy για το ρόλο του στο Lost.

Με τη σύζυγό του, Lori, έχουν δύο γιους, τον Oliver και τον Hunter.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου