Claire Littleton

ΣΤΟ ΝΗΣΙ:: Επιζών της πτήσης 815, απήχθη και φυλακίστηκε από του Άλλους, που ήθελαν να πάρουν το μωρό της. Σώθηκε κι όταν γέννησε έδωσε το όνομα Aaron στο νεογέννητο. Σύναψε σχέση με τον Charlie και μετά τον θάνατο του έπεσε σε κατάθλιψη. Ένα βραδυ είδε κάποιον που παρουσιάστηκε σαν πατέρας της και τον ακολούθησε. Έκτοτε δεν την ξαναείδαμε.

Emilie de Ravin

Η επομενη δουλειά της θα είναι το "Remember Με" με τον Robert Pattinson. Πρόσφατα συμμετείχε στο Public Enemies του Michael Mann. Πρωταγωνίστησε στις ανεξάρτητες παραγωγές The Perfect Game, μαζί με τον Clifton Collins, Jr., και στο Ball Don't Lie, μαζί με τον Chris "Ludacris" Bridges. Συμμετείχε επίσης στο remake της κλασικής ταινίας The Hills Have Eyes και στην ταινία Brick.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στο πλευρό του Joe Pantoliano στο The Handler. Έκαναν αίσθηση σε διεθνές επίπεδο, οι εμφανίσεις της στη δημοφιλή σειρά Beastmaster: The Legend Continues. Μέσα σε ένα μήνα μετακόμισε στο Λος Άντζελες από το σπίτι της στην Αυστραλία, για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρολο της Tess Harding στο Roswell.

Από τα 9 τις χρόνια κάνει μαθήματα μπαλέτου. Στα 15 της επιλέχθηκε από το κορυφαίο Australian Ballet School και από τότε συμμετείχε σε πολλές παραγωγές του.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου