Kate Austen

ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Διασώθηκε ως μέλος των Oceanic 6. Πήρε μαζί της και τον Aaron το μωρό της Claire που γεννήθηκε στο νησί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Επιβιβάστηκε στην πτήση 316 της Ajira Airways. Το πισωγύρισμα του χρόνου την μετέφερε στην δεκαετία του '70 όπου έγινε μέλος της Dharma δουλεύοντας στο μηχανοστάσιο.

Evangeline Lilly

Αντικρίζοντας την διακρίνει κανείς ποσό αξίζει να χαραμίσεις μια ώρα για να την απολαμβάνεις κάθε εβδομάδα στο Lost.

Η Evangeline Lilly είναι μια ακαταμάχητη γοητευτική αλλά και ταλαντούχα ηθοποιός που θεωρείται σήμερα μια από τις πιο υποσχόμενες νέες ηθοποιούς στο Hollywood.
Ανακαλύφθηκε από έναν ατζέντη ταλέντων και μετακόμισε έξι μήνες μετά στο Βανκούβερ και το University of British Columbia για σπουδές πάνω στις δημόσιες σχέσεις.

Αφού εμφανίστηκε σε διαφορες διαφημίσεις αποφάσισε να σταματήσει την υποκριτική και να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Λίγα χρόνια μετά ένας φίλος της την έπεισε να συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο του Stephen King's Kingdom Hospital και στην ταινία The Long Weekend όπου έκανε το ρολο του... πτώματος.

Ο πρώτος... ομιλών ρόλος της ήρθε με το Lost. Το 2007 τιμήθηκε με την Χρήση Σφαίρα στη κατηγορία της Καλύτερης Ηθοποιού σε δραματική σειρά για το Lost

Ο πρώτος μεγάλος ρόλος της στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία Afterwards μαζί με τον Romain Duris και John Malkovich. Συμμετείχε επίσης στο The Hurt Locker.

Όταν δεν έχει γυρίσματα στην Χαβάη για το Lost η Lilly αφοσιώνεται στη φιλανθρωπία, ταξιδεύει και ανακαλύπτει την κουλτούρα της εκάστοτε χώρας. Αγαπά το διάβασμα το γράψιμο την ζωγραφική, τη μουσική, να είναι πάντα ενεργή, να μαθαίνει, να ταξιδεύει και να πίνει τσάι.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου