Ben Linus

ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Συνεργάστηκε με τον Sayid, για να δολοφονήσει τους ανθρώπους-κλειδιά του Widmore. Έπεισε τον Jack να επανενώσει τους Oceanic 6.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Είναι επιζών μετά τη συντριβή της πτήσης 316 της Ajira Airways. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του, κρίθηκε από το τέρας καπνού. Όταν συνάντησε τελικά τον Jacob, αισθάνθηκε οτι η πολύχρονη αφοσίωσή του ήταν μάταιη κι έτσι τον σκότωσε.

Michael Emerson

Μέιναμε έκπληκτοι απ'την ερμηνεία του στο Saw και το X-Files και τώρα κάθε βδομάδα ο βρεβευμένος ηθοποιός δίνει ρεσιταλ στο Lost.

Μετά την αποφοιτήση του από το πανεπιστήμιο Drake ματακόμισε στην Νέα Υόρκη. Άφησε την υποκριτική και έπιασε δουλειά σε ένα περιοδικό.
Αργότερα εγκαταστάθηκε στην Φλόριντα και παράλληλα με την ηθοποιία έκανε και άλλες δουλειές, όπως σκηνοθεσία και διδασκαλία. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός πριν μπει στο MFA Program του Alabama Shakespeare Festival. Αφού αποφοίτησε επέστρεψε στην Νέα Υόρκη.

Στο Broadway ο Emerson συμμετείχε στο Hedda Gabler και το The Iceman Cometh. Πρωταγωνίστησε σε σειρές όπως Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Criminal Intent, Without a Trace, The X-Files και The Inside. Για τον ρόλο του ως William Hinks στο The Practice, τιμήθηκε το 2001 με το ΕΜΜΥ Καλύτερου Δεύτερου Αντρικού Ρόλου σε δραματική σειρά. Το 2007 ήταν υποψήφιος για το Lost.

Στην μεγάλη οθόνη έλαβε μέρος στις ταινίες Saw, The Legend of Zorro, Playing by Heart, The Imposters, Jumping Off Bridges και Straight-Jacket.

Ο Emerson είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Carrie Preston που πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO, True Blood.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου