Richard Alpert

Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον χαρακτήρα του Richard Alpert, εκτός απ’ τό ότι ζει στο νησί πάρα πολλά χρόνια. Είπε στον Lock ότι ο Jacob ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν γερνάει και ότι έχει δει στο νησί πράγματα που δύσκολα μπορούν να εξηγηθούν. Το αντικείμενο του είναι να ανιχνεύει και να διαλέγει τους αρχηγούς των Άλλων.

Nestor Carbonell

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και μεγάλωσε σε διάφορα μέρη όπως το Μεξικό, η Βενεζουέλα, η Φλόριντα το Κονέκτικατ, οι Μπαχάμες και το Λονδίνο. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Harvard με το δίπλωμα της αγγλικής φιλολογίας.

Ο ρόλος του στο Lost αλλά και στην ταινία The Dark Knight του Christopher Nolan όπου ενσαρκώνει τον δήμαρχο Anthony Garcia, δείχνουν τη στόφα ενός ηθοποιού που μπορεί να ερμηνεύσει διαφορετικούς αλλά και πολύπλοκους ρόλους.
Στη μεγάλη οθόνη έχει εμφανίσεις στις ταινίες Smokin' Aces, Andy Garcia's The Lost City, The Laramie Project και Jack the Dog.

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές Cane, The Tick και Suddenly Susan και κέρδισε δυο βραβεία ALMA καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά. Επίσης έχει κάνει quest εμφανίσεις στο House, Scrubs και Monk

Ο Corbonell ζει στο Los Angeles με τη σύζυγο του, επίσης ηθοποιό Shannon Kenny, και τους δυο γιούς του Rafael και Marko.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου