James "Sawyer" Ford

ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Αφού εγκατέλειψε το ελικόπτερο με τους Oceanic 6 κολύμπησε και γύρισε πίσω στο νησί. Το πισωγύρισμα του χρόνου τον μετέφερε στη δεκαετία του '70, όπου μαζί με την juliet εισχώρησαν στην Dharma. Ο Sawyer έγινε αρχηγός ασφαλειας με το όνομα Jim La Fleur.

Josh Holloway

Συνήθως δεν ταυτιζόμαστε με ήρωες που είναι απατεώνες και δημιουργούν προβλήματα, όταν όμως πρόκειται για τον Josh Holloway τα πράγματα αλλάζουν εφόσον κανεις δεν μπορεί να αντισταθεί στην παρουσία του.

Για μια πενταετία εμφανίστηκε σε πολλούς δεύτερους ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο χωρίς να γίνει ευρέως γνωστός. Το 2004 όμως όλα άλλαξαν και το Hollywood εστίασε στο ασυνήθιστο στυλ και την γοητεία του, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο Lost ως James "Sawyer" Ford.

Ο Holloway γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, αλλα η οικογένεια του μετακόμισε στην Τζόρτζια, κάτι που εξηγεί την αγάπη του για τη φύση. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια για ένα χρόνο και αργότερα έφυγε για την Νέα Υόρκη για να γίνει μοντέλο. Σύντομα κατάλαβε ότι έχει ταλέντο στην υποκριτική. Μετέβη στο Λος Άντζελες για να παίξει μικρούς ρόλους σε σειρές όπως NCIS και CSI, αλλα και σε ανεξάρτητες παραγωγές.

Το 2005 το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως έναν από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο. Το καλοκαίρι του 2006 συμμετείχε στο αφιλοκερδές Project Just Yell Fire για να διδάξει τεχνικές σε νέα κορίτσια για την προστασία τους από σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

Σύναψε συμφωνία με την Davidoff και έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για τα αντρικά προϊόντα της εταιρίας με φωτογραφίσεις και τηλεοπτικά spot.

Είναι λάτρης των extreme sports, ψαρεύει και παίζει κιθάρα. Ζει τα τελευταία χρονια στην Χαβάη με την σύζυγο του Yessica.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πάρα πολύ ωραίο το BLOG!

Δημοσίευση σχολίου