Jin-Soo Kwon

ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Όλοι πίστευαν ότι πέθανε με τα την έκρηξη στο φορτηγό πλοίο. Σώθηκε από την νεαρή Danielle Rousseau και την επιστημονική της ομάδα. Επανενώθηκε με την ομάδα του Sawyer πίσω στην δεκαετία του '70 και έγινε μέλος της ομάδας ασφαλείας της Dharma.

Daniel Dae Kim

Έχουμε δει αυτό τον ταλαντούχο ηθοποιό σε διάφορους ρόλους τα τελευταία χρόνια. Στο Lost όμως ανακαλύψαμε όλες τις πτυχές του ταλέντου του.

Ο Daniel Dae Kim μπορεί να μην θεωρεί τον εαυτό του πρεσβευτή της κουλτούρας, ωστόσο ο ρόλος του κορεάτη Jin Kwon στο Lost διασκέδασε και εντυπωσίασε το κοινό. Μοιράστηκε το 2006 το Screen Actors Guild Award για την ερμηνεία του σε δραματική σειρά για το Lost. Το περιοδικό People τον ανέδειξε ως έναν από τους πιο sexy άντρες το 2005, όπως και το TV Guide για το 2006.

Γεννημένος στο Πουσάν της Κορέας και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη και την Πενσυλβάνια ο Dae Kim αποφοίτησε από το Haverford College. Η σταδιοδρομία του άρχισε με ένα guest ρολο στο Law & Order. Την ίδια στιγμή έκανε και τα πρώτα του βήματα στη σκηνή στο κλασικό έργο Romeo and juliet. Παρα την πρόωρη επιτυχία του αποφάσισε να διευρύνει τις ικανότητες του ακολουθώντας το πρόγραμμα Graduate Acting στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Απεδείχθη σοφή κίνηση αφού αμέσως μετά την λήξη του προγράμματος έπιασε δουλειά και εμφανίστηκε σε σειρές όπως NYPD Blue, Seinfeld, The Practice, Ally mcbeal, Star Trek: Voyager, CSI, Without a Trace και The Shield. Για δυο σεζόν ήταν ο Πράκτορας Tom Baker στο 24.

Στον κινηματογράφο η καριέρα του ξεκίνησε με την μεγάλη επιτυχία The Jackal και εν συνεχεία στις ταινίες For Love of the Game, The Hulk, Spider-Man 2 και The Cave, όπως και στο βραβευμένο με Oscar Crash.




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου