Desmond Hume

ΣΤΟ ΝΗΣΙ: Επισκέπτεται τον καταυλισμό των επιζώντων και αρχίζει να βλέπει οράματα από το... μέλλον. Ένα απ' αυτά είναι και ο θάνατος του Charlie.

ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Ξαναβρίσκει την αγαπημένη του Penny, όταν το πλοίο της σώζει αυτόν, τον Frank Lapidus και τους Oceanic 6. Αρνείται ή αφήσει την Penny όταν ο Jack προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στο νησί μαζί με τους Oceanic 6. Την επόμενη μέρα ο Ben τον πυροβολεί , αλλά ο Desmond γλιτώνει και υπόσχεται στην Penny ότι δεν θα την αφήσει ποτέ μόνη.

Henry Ian Cusick

Ο γεννημένος στο Περού ηθοποιός έγινε γρήγορα από τους αγαπημένους του prime time όχι μόνο για το ρόλο του Desmond Hume, αλλά και για την μοναδική του γοητεία.

Φοίτησε στο Royal Scottish Academy of Music and Drama και αργότερα έγινε μέλος του Citizen Theater όπου έπαιξε πρώτους ρόλους, όπως τον Dorian Gray (The Picture of Dorian Gray), τον Hamlet στο Marowitz Hamlet and Horner in The Country Wife.
Στο θέατρο έπαιξε επίσης τον ρόλο του Cassio στον Othello και τον Pompey στο Antony and Cleopatra για το Royal Shakespeare Company

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε αρκετές βρετανικές παραγωγές μεταξύ άλλων στο Casualty, The Book Group kai Two Thousand Acres of Sky, ενώ είχε και συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του 24.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε πρόσφατα στο Hitman δίπλα στους Timothy Olyphant και Dougray Scott. Επίσης στις ανεξάρτητες παραγωγές Half Light, 9/Tenths, The Gospel of John, Richard II και The Contract.

Ζει στην Χαβάη με την γυναίκα του Annie και τα τρία αγόρια του Elias, Lucas και Esau




ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου